Житомирський правозахисник має намір засудити мера Житомира

Прокуратурі Житомирської області.

Громадянина Максима Олександровича Баннікова
Уродженця м.Житомира 19.04.1974 р.н.
Адреса: 10009, Житомир, вул.Селецька 21, кв.49
Телефон: 063-104-44-48

Заява по факту
 завдання матеріальної шкоди посадовою особою
органу місцевого самоврядування.


Шановні Радники Юстиції, пані та панове!

На підставі Закону «Про Прокуратуру» звертаюся до Вас з приводу неадекватної поведінки особи, котра є обраною на останніх виборах на посаду Міського Голови Житомира.

Зазначена особа – Дебой, орієнтовно 1970 р.н., керуючи містом, проявляє себе, як повний неадекват, особа, яка не виключено вживає наркотичні речовини, або живе на іншій планеті.

Через те, що цей Красівий мушшінка (визначення Ольги Фреймут: див.нижче) не виконує належним чином покладені на нього обов’язки, місту Житомиру, а саме його Громаді, завдано суттєвої матеріальної та моральної шкоди.

Так, в програмі Нового Каналу «Ревізор» її ведуча Ольга Фреймуть (уродженка села Новий Розділ Львівської області 1982 р.н., прізвище при народженні Ольга Коник), системно та свідомо завдає шкоди репутації підприємств Нашого Міста в сфері надання послуг, використовуючи таку лексику, як «смердіння», «лайно» та, що обурює понад усе – «мешти». Ця львівська журналісточка не розуміє, що своєю поведінкою вона завдає не лише шкоди репутації Житомира, але й упосліджує в очах Житомирян добре ім’я наших Братів Галичан.

Проте, істота, що виконує обов’язки Міського Голови, надає цїй Журналістці Очка всіляку підтримку, та піарить себе, як «політика та красивого мущщінку» на весь Світ, ганьблячи Добре ім.’я Нашого Міста із 1100-літньою історією.

В п’ятницю 3 лютого ротик Красівого мущщінки видав фразу про те, що він хоче зробити з Житомира ковзанку, і вже в неділю 5-го його слова матеріалізувалися у вигляді щільного снігопаду.

При цьому снігоприбиральна техніка міста не працювала, як належить за законодавством України, тому в Житомирі почастішали а/м аварії, звернення людей до травмопунктів, а ринки та інші установи, що торгують за готівку, недоотримали свій звичайний дохід.

Керуючись Законом про Прокуратуру, прошу Вас, щасливі носії прокурорських погонів, відкласти Ваші другорядні справи та вчинити наступні дії:

  1. Усвідомити, що це звернення написане не лише в моїх власних інтересах, але й в інтересах Громади Житомира – міста в якому живуть в т.ч. і Ваші родини.
  2. Передати цю Заяву для перевірки за належною адресою до уважного та професійного працівника Прокуратури, який не присилатиме відписок, а чітко, в повній відповідності до Закону, дасть відповідь на поставлені нижче запитання.
  3. Провести перевірку діяльності посадових осіб міста, які відповідають за своєчасне прибирання в нім снігу, та притягти їх до встановленої Законом відповідальності за неналежне виконання посадових обов’язків.
  4. Встановити, чи відповідає нинішній голова міста тій посаді, яку він займає, особливо в питаннях його психічного здоров’я та наркотичної чи іншої залежності.
  5. Викликати мене, як заінтересовану особу для дачі показів та надання доказів матеріальної та моральної шкоди завданої мені особисто.
  6. Викликати та допитати телеведучу Нового Каналу Ольгу Коник, чиї паспортні дані наведені вище, для роз’яснення нею причин її постійного обливання брудом Громади нашого міста, що завдає місту певних матеріальних та моральних втрат, розмір яких ми маємо визначити разом. Запитати в вказаної пані причини її гарячої любові при цьому до вказаного вище Дебоя.


Оприлюднюючи це звернення, як дипломант Юридичнного факультету МГУ ім..М.В.Ломоносова,  я абсолютно чітко знаю про наслідки подання неправдивої інформації до правоохоронних органів.

Відповідь на моє звернення прошу надати мені у відповідності до Закону у визначені ним терміни.

На цим підписуюсь,


Максим Олександрович Банніков,
16 лютого 2012 року.

1 коментарі :

Author
avatar
Balas