Вітрина кондитерська має кілька важливих переваг. По-перше, її верхня частина є засклений бокс, що дозволяє у вигідному ракурсі демонструвати торти, тістечка, муси, випічку та інші десерти. По-друге, вона забезпечує заданий температурний режим та вологість усередині. Завдяки оптимальним умовам зберігання, ласощі довго зберігають свіжість, смак та привабливий вигляд. Тому встановлення таких вітрин значно підвищує споживчий попит.

Вітрини для кондитерських виробів можна замовити від виробника Juka на сайті https://jukamarket.ua/shop/konditerskie-vitriny. Пропоновані моделі надійні та довговічні, виготовлені з якісних матеріалів та розроблені за передовими технологіями. Таке обладнання затребуване у кафе, буфетах, ресторанах, піцеріях, їдальнях, кафетеріях, кулінаріях, міні-пекарнях.
У каталозі представлені наступні кондитерські вітрини — вертикальні, горизонтальні, підлогові, настільні, з елементами, що обертаються, багатоярусні, з природною або штучною циркуляцією повітря. Ціна знаходиться у доступному бюджетному сегменті. Сучасний дизайн дозволяє використовувати обладнання як люксовий елемент інтер'єру.
Переваги кондитерських вітрин
- Надійність техніки, використання якісних матеріалів; довговічність експлуатації;
- Економічність, мінімальне споживання енергії;
- Компактність та економія простору – багатоярусна вітрина дозволяє організувати демонстрацію великої кількості кулінарних виробів;
- Стильне підсвічування та використання хромованих елементів виставляє продукцію у вигідному світлі, а значить – приваблює покупців;
- Практичне та зручне чищення обладнання.
Як вибрати холодильну кондитерську вітрину
- Температурний режим – зазвичай вітрини кондитерських магазинів підтримують температуру від +1 до +10. Цього достатньо для кремових тістечок та тортів. Для шоколаду та цукерок з нього буде потрібна температура від +14 до +16, а для морозива – від -5 до -18 градусів.
- Розміри – вітрина холодильна кондитерська може бути настільною або підлоговою з різною глибиною викладки. Місткість більшості моделей залежить від внутрішнього об'єму і коливається від 50 до 1300 літрів.
- Підсвічування – недорогий кондитерський прилавок матиме загальну систему освітлення. Більш технічно досконалі варіанти мають низку ламп на кожному рівні.
- Охолодження – може бути статичним та динамічним. У першому випадку вітрина для кондитерських виробів охолоджуватиметься під дією природної конвекції. Другий варіант має вбудований вентилятор та регулятор рівня вологості, тому підходить для десертів, вимогливих до умов зберігання.
Що впливає вартість устаткування?
- Місткість і потужність – великі підлогові модифікації обійдуться дорожче за компактні настільні варіанти.
- Технічні характеристики – ціна кондитерської вітрини сильно залежить від передбаченого виробником функціоналу, розташування холодильного агрегату та габаритів.
- Матеріал оздоблення – найдешевше обійдуться фасади з пластику, ламінату, дорожчими є моделі, прикрашені ДСП та деревом.