Яке хлібопекарське обладнання є якісним: головні критерії оцінки

Для створення смачної та корисної хлібопекарської продукції, яку із задоволенням будуть купувати, необхідне хороше обладнання. Загалом, це розуміють усі підприємці, але на практиці доводиться стикатися з проблемами під час пошуку пристроїв. Серед надійних виробників – компанія Porlanmaz, яка пропонує широкий асортимент та стабільно отримує схвальні відгуки під експертів. Але також на ринку є безліч агрегатів сумнівного походження і зазвичай низької якості. Розглянемо, чи відрізняються першокласні печі, міксери, тістоміси від інших, і чому треба вкладати кошти саме в них.

Основні відмінності першокласного обладнання для пекарень

Великий вибір устаткування водночас спрощує та ускладнює для бізнесменів процес пошуку. Головна дилема – співвідношення ціни та якості. Усім хотілося б мати техніку останнього покоління, яка відповідатиме найвищим експлуатаційним вимогам, але разом з тим є потреба раціонально використовувати кошти. 

AD_4nXcv9WSDA4tqiZQ-hT8pgx-ePg495j9CMBhfPRpjczX5GUN70ycfWZ5soLfBDzL7iyd4qRr59BG-9UItH7jVCaioGR7z34WK2-Y3sLDIYtU9Aw9WONbEMBtwXI0oI0zBoY_4d-_qBbJT6kDXkQAVngE?key=U99plFFARVa6RihxR1nXFkfe

Насправді коли мова йде про хлібопекарське обладнання, то компромісу бути не може. Якщо хочете привабити клієнтів, здобути гарну репутацію та налагодити безперебійне і безпечне приготування смаколиків та хлібу, тоді варто інвестувати лише в якісне обладнання. Що стосується вартості, то тут є просте правило – для дійсно вигідної покупки варто звертатися безпосередньо до виробника. Це дозволить уникнути сумнівів в оригінальності пристроїв, прискорити отримання замовлення і не переплатити.

До особливостей якісних агрегатів для хлібопекарських підприємств відносяться:

  1. Адаптація до тривалого та інтенсивного використання. 
  2. Матеріали з антикорозійним захистом, які забезпечують тривалий період використання. 
  3. Легкість очищення від забруднень. 
  4. Високий рівень захисту від механічних, хімічних впливів. 
  5. Вологостійкість. 
  6. Надійність та міцність кріплень. 
  7. Ергономічні конструктивні рішення, компактність та легкість. 
  8. Багатофункціональність. Більшість моделей мають декілька режимів роботи та насадок, що дозволяє не купувати багато пристроїв, які займають місце. 
  9. Зручність використання. 
  10. Відповідність екологічним нормам та правилам пожежної безпеки.

AD_4nXeIgw01WbBVCIXv1hfMysh4qMNxTNT24pgoIP1qRyGSZpfV6bi5rcb1l0DO_iLhRIa5u0Ta2an1YRdrLBdPWokfLyvrH7FyAdP3JUFFFcwAUZDTG-T8ECP2Zgd_vDIB6Eu52TrNnqgBwoJ7zngDxiU?key=U99plFFARVa6RihxR1nXFkfe

На що також варто звернути увагу?

Як би сильно не хотілося якомога швидше розпочати роботу підприємства, поспішати з придбанням техніки не варто. Річ в тому, що устаткування повинно не просто бути якісним, але й відповідати потребам конкретного виробництва. Обов'язково потрібно враховувати:

  • різновиди продукції;
  • масштаби діяльності;
  • кількість, розміри та конфігурацію приміщень;
  • специфіку технологічного циклу.

А ось наявність у персоналу навичок роботи з тим або іншим типом сучасного обладнання не відіграє ключової ролі. Достатньо, щоб працівники мали потрібну кваліфікацію та розумілися на своїй справі, тоді як принципам роботи на новітніх агрегатах їх завжди можна навчити. До того ж після технічної модернізації кількість працівників вдасться суттєво зменшити, адже багато процесів будуть автоматизовані.

Related Posts :